Photographer

Thinkin´Bout Us

Band :
Title : Thinkin Bout Us
Release Date : May 6, 2016
Catalog ref. : REHNCDS002
Format : Digital Download

Funkig EDM-pop – Singel 6/5 – Thinkin´Bout Us

Maximani är den 25 åriga Dixtroproducenten som gör framtidens dansmusik. – Dixtro, hans egna blandning av Disco och Complextro, är det funkiga återkommande temat man hör i allt han gör och som också rör sig i EDM genrens mer poppiga och catchiga melodivärld

Maximani började skriva och prodda i slutet på 2013 och fick tidigt i uppdrag att remixa en gammal funklegend (Paulo Mendonca med Me And My Friends.)

När Maximani bestämde sig för att börja producera mer musik där han själv sjunger hamnade han i ett studiokomplex tillsammans med bl.a Albin Myers, Familjen och John Dahlbäck Där fick Maximani på uppdrag av Aviciis manager göra en cover på en av hans akter ‘CAZZETTE‘. Det resulterade i en tolkning där Maximani gjorde alla instrument enbart med hans mun och fingrar.

Inte långt därefter släppte Maximani Drop This Beat som tog sig in på Digster dansgolvslistor och fick mer än 200.000 spins på kort tid på Spotify.

Nu är han signad på RMG och släpper sin första singel där Fredag 6/5 – Thinkin´Bout Us

Med en personlig, känslofylld text om en förlorad kärlek kombinerad med ett knivskarpt beat som skär igenom hjärtat är Maximani här för att ta nästa steg…